Jocul morții

Posted: May 16, 2018 in Buletin de Cluj

Demonstranții palestinieni folosesc rachete de tenis pentru a respinge grenadele cu gaz lacrimogen, aruncate împotriva lor. (Foto Reuters)

Zeci de morți, sute de răniți… Acesta e bilanțul agresiunii comise de soldații israelieni asupra celor demonstrează, nemulțumiți de decizia lui Donald Trump de a muta ambasada la Jerusalem. Pentru că nimeni nu știe exact ce se întâmplă, informațiile sunt confuze. Cert este ca demonstațiile continuă și numărul victimelor va crește.

Guvernul României a ales, fără nici un motiv și împotriva deciziilor Uniunii Europene, să fie alături de SUA și a anunțat că și țara noastră intenționează mutarea ambasadei  la Jerusalem. În zonă, se află mii de cetățeni români care pot fi afectați de acest conflict, aspect care nu îi interesează pe cei doi parteneri de dublu mixt care conduc România, Dragnea și Dăncilă. În Damasc, în Siria, mai avem încă ambasadă și personal care poate fi pus în pericol, prin escaladarea tensiunilor. Iar Președintele României a ajuns, deși ar trebui să conducă politica externă conform Constituției, un simplu copil de mingi. Doar pentru că așa vrea PSD-ul…

palestinian racheta tenis

Comments are closed.